Korte reis IJsland

Bekijk hieronder ons aanbod voor de korte reis IJsland

Korte reizen IJsland

De korte reizen van Travel4Reasons Iceland kenmerken zich doordat de reis volledig verzorgd is. U wordt van het vliegveld gehaald en gebracht en hoeft dus zelf niet  te rijden of ondervindt enig oponthoud of lokaal geregel van het organiseren van het vervoer. U kunt verder heerlijk te voet door Reykjavik slenteren. Uiteraard zijn er tal van dagtrips vanuit Reykjavik mogelijk om het land te ontdekken. Deze zijn optioneel. Bezoek de BlueLagoon, de Golden Circle, het gletsjermeer of neem deel aan een walvissentocht.  Bekijk al onze optie.

Bekijk hieronder ons aanbod voor een korte reis IJsland >>

Advies;
Boek uw korte reis IJsland tijdig

De afgelopen jaren zien we dat de korte reizen naar IJsland steeds vroeger worden geboekt, metname gedurende de schoolvakanties in mei en de zomermaanden. Vanwege de drukte in - met name - het Zuiden van IJsland en Reykjavik adviseren we dan ook om tijdig te reserveren. 8 Tot 10 maanden voor vertrek is geen uitzondering meer!

Deze winterse reis kunt u maken van oktober t/m april. Tijdens deze winterse city-trip bezoekt u de kleurrijke, knusse en wellicht besneeuwde stad Reykjavik met haar gezellige koffiehuisjes, heerlijke restaurants, typisch IJslandse winkels, prachtige gebouwen, en de gezellige haven.

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Boek een Noorderlicht Tour
  • Geniet van een geothermaalbad

Deze zomerse reis kunt u maken van mei t/m september. Zomers is er veel activiteit in de stad Reykjavik. leuke festivals, diverse activiteiten als Food Walks, Walvissentochten of een bezoek aan de Golden Circle. De dagen zijn zomers lang, waarmee je veel vakantie hebt voor het aantal reisdagen. Uiteraard kun je de reis uitbreiden...

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Boek een 'Whale-watching'-tour
  • Geniet van een geothermaalbad