Korte reis IJsland

Bekijk hieronder ons aanbod voor de korte reis IJsland

De korte reizen van Travel4Reasons Iceland kenmerken zich doordat de reis volledig verzorgd is. U wordt van het vliegveld gehaald en gebracht en hoeft dus zelf niet  te rijden en ondervindt geen ongemak van het zelf organiseren van het vervoer. U kunt verder heerlijk te voet door Reykjavik slenteren. Uiteraard zijn er tal van dagtrips vanuit Reykjavik mogelijk om het land te ontdekken. Deze zijn optioneel. Bezoek de BlueLagoon, de Golden Circle, het gletsjermeer of neem deel aan een walvissentocht.  Bekijk al onze optie.
 

ALTERNATIEVE RONDREIZEN IJSLAND

Binnen Travel4Reasons Iceland hebben we alle mogelijkheden voor een rondreis IJsland opgedeeld in een aantal thema's. Onder het thema Puffin Travel tonen we alle reizen waarbinnen u de papegaaiduiker zult zien; de mascotte van IJsland die nagenoeg iedereen wil zien die IJsland aan doet. Daarnaast hebben we een aantal opties voor een korte reis IJsland. Binnen de korte reis hoeft u zelf niet te rijden en is binnen de reis het vervoer mee georganiseerd. Om het Noorderlicht te zien kunt u onze mogelijkheden vinden onder de Noorderlicht reizen IJsland. De grootste keuze bieden we in de optie Fly drive IJsland (de rondreis met een standaard auto) en de Vakantie IJsland 4x4 (de rondreizen met een 4-Wheel Drive - 4x4).

Bekijk hieronder ons aanbod voor een korte reis IJsland >>

Reykjavik Winter (Flexibel)

Reykjavik Winter (Flexibel)

5 Dagen

Deze winterse reis kunt u maken van oktober t/m april. Tijdens deze winterse city-trip bezoekt u de kleurrijke, knusse en wellicht besneeuwde stad Reykjavik met haar gezellige koffiehuisjes, heerlijke restaurants, typisch IJslandse winkels, prachtige gebouwen, en de gezellige haven.

Reykjavik Summer (Flexibel)

Reykjavik Summer (Flexibel)

5 Dagen

Deze zomerse reis kunt u maken van mei t/m september. Zomers is er veel activiteit in de stad Reykjavik. leuke festivals, diverse activiteiten als Food Walks, Walvissentochten of een bezoek aan de Golden Circle. De dagen zijn zomers lang, waarmee je veel vakantie hebt voor het aantal reisdagen. Uiteraard kun...