Noorderlicht reizen

Ervaar het Noorderlicht van oktober tot mei.

IJsland in de wintertijd: ontdek de winterse taferelen en mogelijk het Noorderlicht! Met een 4WD verzekert u zich om in de winter te mogen rijden: de wellicht besneeuwde wegen van IJsland liggen binnen uw bereik.
 

ALTERNATIEVE RONDREIZEN IJSLAND

Binnen Travel4Reasons Iceland hebben we alle mogelijkheden voor een rondreis IJsland opgedeeld in een aantal thema's. Onder het thema Puffin Travel tonen we alle reizen aan waarbinnen u de papegaaiduiker zult zien; de mascotte van IJsland die nagenoeg iedereen wil zien die IJsland aan doet. Daarnaast hebben we een aantal opties voor een korte reis IJsland. Binnen de korte reis hoeft u zelf niet te rijden en is binnen de reis het vervoer mee georganiseerd. Om het Noorderlicht te zien kunt u onze mogelijkheden vinden onder de Noorderlicht reizen IJsland. De grootste keuze bieden we in de optie autorondreis IJsland (de rondreis met een standaard auto) en de fly drive IJsland 4x4 (de rondreizen met een 4-Wheel Drive - 4x4).

Bekijk hieronder ons aanbod voor de Noorderlicht reizen IJsland >>

Winter in IJsland (Flexibel)

Winter in IJsland (Flexibel)

6 Dagen

Tijdens deze winterse city-trip naar het gezellige Reykjavik maakt u zelf een rondreis in een 4WD huurauto langs de prachtige Golden Circle-natuurverschijnselen. Bezoek de kleurrijke (en wellicht besneeuwde) stad Reykjavik, zie de machtige geiser Strokkur, de imposante waterval Gullfoss, wandel rond in het nationale park Thingvellir met een grote kans...

Winter in IJsland (Verzorgd)

Winter in IJsland (Verzorgd)

6 Dagen

Tijdens deze winterse city-trip naar het gezellige Reykjavik maakt u zelf een rondreis in een 4WD huurauto langs de prachtige Golden Circle-natuurverschijnselen met o.a. Geysir, Gulfoss waterval. Binnen het arrangement neemt u deel aan een Noorderlicht vaart vanuit Reykjavik en bezoekt u het geothermaal bad Fontana.