Noorderlicht reizen

Ervaar het Noorderlicht van oktober tot mei.

Noorderlicht reizen IJsland

IJsland in de wintertijd: ontdek de winterse taferelen en mogelijk het Noorderlicht! Met een 4WD verzekert u zich om in de winter te mogen rijden: de wellicht besneeuwde wegen van IJsland liggen binnen uw bereik. 

ALTERNATIEVE RONDREIZEN IJSLAND

Binnen Travel4Reasons Iceland hebben we alle mogelijkheden voor een rondreis IJsland opgedeeld in een aantal thema's. Onder het thema Puffin Travel tonen we alle reizen waarbinnen u de papegaaiduiker zult zien; de mascotte van IJsland die nagenoeg iedereen wil zien die IJsland aan doet. Daarnaast hebben we een aantal opties voor een korte reis IJsland. Binnen de korte reis hoeft u zelf niet te rijden en is binnen de reis het vervoer mee georganiseerd. Om het Noorderlicht te zien kunt u onze mogelijkheden vinden onder de Noorderlicht reizen IJsland. De grootste keuze bieden we in de optie Fly drive IJsland (de rondreis met een standaard auto) en de Vakantie IJsland 4x4 (de rondreizen met een 4-Wheel Drive - 4x4).

Bekijk hieronder ons aanbod voor de Noorderlicht reizen IJsland >>

Tijdens deze winterse city-trip naar het gezellige Reykjavik maakt u zelf een rondreis in een 4WD huurauto langs de prachtige Golden Circle-natuurverschijnselen. Bezoek de kleurrijke (en wellicht besneeuwde) stad Reykjavik, zie de machtige geiser Strokkur, de imposante waterval Gullfoss, wandel rond in het nationale park Thingvellir met een grote kans op - Hét Noorderlicht.

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Bezoek de Golden Circle (Geisir, Gullfoss)
  • Overnacht in het Thingvellit National Park

Een bezoek aan IJsland in de winter is magisch. Tijdens deze winterse reis maakt u zelf een rondrit in een 4WD huurauto langs de prachtige Golden Circle-natuurverschijnselen met o.a. Geysir, Gulfoss waterval. Binnen het arrangement neemt u deel aan een Noorderlichtvaart en een wandeling in een gletsjer (Into the Glacier).

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Bezoek de Golden Circle (Geisir, Gullfoss)
  • Overnacht in het Thingvellit National Park

Een bezoek aan IJsland in de winter is magisch. Tijdens deze winterse reis maakt u zelf een rondrit in een 4WD huurauto langs de prachtige Golden Circle-natuurverschijnselen en bezoekt u het schiereiland Sneafellsnes. Binnen het arrangement neemt u deel aan een Noorderlichtvaart, een wandeling in een gletsjer (Into the Glacier) en bezoekt u het geothermaal bad Fontana.

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Bezoek de Golden Circle (Geisir, Gullfoss)
  • Bezoek het schiereiland Sneafellsnes