Puffin Travel - over ons

Leuk dat u op Puffin Travel / Rondreizen IJsland een kijkje neemt! Hier is te zien hoe mooi IJsland is, en wat het land kan bieden tijdens een prachtige reis.

Vanuit de passie voor reizen is Travel4Reasons opgericht, wat zich richt op reizen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Puffin Travel is onderdeel van Travel4Reasons, en is vanuit hetzelfde enthousiasme tot stand gekomen:

Puffin Travel is opgericht na een rondreis te hebben gemaakt door dit fantastische en fascinerende land. De rust en onvoorstelbaar mooie natuur maakt erg enthousiast. Het ervaren van IJsland is een unieke belevenis die iedereen is aan te raden, en welke wij u erg graag aan willen bieden. Ongerepte landschappen; vulkanische vlaktes; immense watervallen; elfenrotsen; zwarte stranden; geisers; en niet te vergeten ijs: u komt het hier in alle groottes tegen. En het voelt als een verrassing!

De stap om Puffin Travel op te zetten was een logisch gevolg na de inmiddels 10 jaar dat online reisbureau Travel4Reasons bestaat. IJsland is een geweldige toevoeging aan deze reizen, maar verdient een geheel eigen benadering.

Net als bij Travel4Reasons worden de reizen die Puffin Travel aanbiedt eerst zelf gemaakt en pas aan u aangeboden wanneer de invulling naar tevredenheid is. De ideeën genoemd op de website geven aan wat de mogelijkheden zijn, maar uiteindelijk bepaalt u zelf hoe uw reis er uit komt te zien.

Via het mail adres (info@puffintravel.nl) kunt u uw wens doorgeven, waarna wij een offerte op maat maken. Bekijk eens rustig welke mogelijkheden Puffin Travel biedt!

 

Travel4Reasons (en daarbij dus Puffin Travel) is aangesloten bij het GGTO Garantiefonds, en bij de VVKR. Dit geeft de garantie van een betrouwbare reis.