image descriprion
image descriprion
image descriprion

Reykjavik Summer (Flexibel)

dagen

Deze zomerse reis kunt u maken van mei t/m september. Zomers is er veel activiteit in de stad Reykjavik. leuke festivals, diverse activiteiten als Food Walks, Walvissentochten of een bezoek aan de Golden Circle. De dagen zijn zomers lang, waarmee je veel vakantie hebt voor het aantal reisdagen. Uiteraard kun je de reis uitbreiden...

Bekijk Tabblad ‘Prijs’ voor de actuele prijs
Overzicht

Rondreizen IJsland

Er zijn tal van mogelijkheden voor een rondreis IJsland. Om deze reden hebben we de mogelijke opties opgesplitst om de website overzichtelijk te houden. Hieronder geven we specifiek aan wat u binnen een korte reis IJsland en wel binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Korte reis IJsland
Reykjavik Summer (Flexibel):

Inclusief deze reis:

 • Rechtstreekse vlucht va. Amsterdam incl. handbagage á 10 kg
  Binnen de arrangementsprijs wordt rekening gehouden met een vlucht van IcelandAir. Evetuele extra bagage kan binnen de offerte worden toegevoegd. Tevens te boeken vanaf Brussel INT. Geef dit aan in het opmerkingenveld van de offerteaanvraag.
   
 • 4 Overnachtingen inclusief ontbijt,
 • Bustransfer van het vliegveld naar het hotel (vv)
 • Activiteiten op eigen gelegenheid,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

 

Uitgebreide informatie over…

…activiteiten:

Activiteiten op eigen gelegenheid:
(Onderstaande activiteiten zijn vrij te bezoeken)

- Bezoek aan Reykjavik, Golden Circle, Geysir, Gulfoss waterval.

Activiteiten optioneel en vooraf te reserveren:
(Onderstaande activiteiten kunnen via Travel4Reasons Iceland worden georganiseerd)

- Bezoek aan BlueLagoon, Walvistocht, Noorderlicht tour (per bus of boot), Food Walk, Huskytocht.

…vervoer:

U kunt de route langs de Golden Circle afleggen middels een bustour op een van de dagen in Reykjavik. U wordt vanuit uw hotel opgepikt en rijdt dan in een luxe touringbus langs de diverse bezienswaardigheden van de Golden Circle.

…de bezienswaardigheden tijdens uw reis:

Reykjavik:

 • Reykjavik is wat ons betreft één van de gezelligste Europese hoofdsteden. De stad heeft een kleurrijk centrum, waar kunstenaars hun stempel hebben achtergelaten op de gebouwen en de straat. In de winterperiode is het mogelijk dat de stad besneeuwd is, wat de stad nóg gezelliger maakt. U kunt optioneel een Noorderlicht-tour boeken. Helaas is het aanschouwen van het Noorderlicht nooit 100% gegarandeerd.
   

Vind hier alle thema's op rondreizen IJsland:

Prijs

Korte reis IJsland | Prijzen:
Reykjavik Summer (Flexibel)


Omdat dit arrangement enkel voor de zomermaanden is samengesteld, onderscheiden we slechts één seizoen:

A - mei t/m september


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 personen 4 personen
A € 969 * pp € 939 * pp

 

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 personen 4 personen
A € 1.059 * pp € 1.029 * pp

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen en gelden bij een boeking > 5 maanden voor vertrek. Naast de vluchten van IcelandAir bekijken we andere - vaak - voordeliger opties. Echter IcelandAir is de enige die ELKE dag vliegt.
 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!
Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 

Alternatief;

Voor dezelfde reis van oktober t/m april zie REYKJAVIK WINTER - Flexibel.


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE? >>

Verblijf

Uitleg van de route (zie Tabblad - Route):

A - Keflavik - vliegveld. Hier is uw aankomst, en uw laatste overnachting
B - Reykjavik. Hier verblijft u de 4 nachten

Verdelingen van de nachten:

De keuze voor een overnachtinglocatie is op basis van de ligging t.o.v. uw activiteiten en uiteraard de beschikbaarheid. Voor iedere overnachting binnen uw reis behoort een ontbijt tot het arrangement.

Een overzicht van overnachtingen:

Nacht:

Overnachtinglocatie:

1 + 2 + 3 + 4

In (de omgeving van) Reykjavik

 

Voorbeelden van uw verblijf:

De keuze voor een overnachtinglocatie is op basis van de ligging t.o.v. uw activiteiten en de beschikbaarheid. Voor iedere overnachting binnen uw reis behoort een ontbijt tot het arrangement. Hieronder kunt u een overnachtinglocaties vinden welke mogelijk geboekt kunnen worden binnen uw reis naar Reykjavik.

- Freyja Guest House B&B - Reykjavik

- Icelandair Hotel Reykjavik Marina - Reykjavik
 

BELANGRIJK:
Bed & Breakfasts / Guest Houses in IJsland kenmerken zich door veelal gedeelde faciliteiten als badkamer en toilet aan te bieden. Deze worden zeer hygiënisch en schoon gehouden, zelfs meerdere keren per dag.
Daarentegen bieden deze accommodaties veelal een gedeelde keukenfaciliteit, wat de mogelijkheid biedt om 's avonds zelf een diner te koken met zelf mee genomen ingrediënten i.p.v. uit eten te moeten.

image descriprion
image descriprion
Route
Dagprogramma
 1. Dag 1Heenreis

  Na aankomst op het vliegveld Keflavik wordt u per (shuttle)bus naar Reykjavik gebracht, nabij uw overnachtinglocatie. U kunt meteen de gezellige en kleurrijke stad gaan verkennen.

 2. Dag 2Reykjavik

  Deze dag kunt u de stad op uw eigen tempo verkennen. Vandaag zou u één van de vele optionele activiteiten/bezienswaardigheden kunnen plannen en bezoeken. Dit zou bijv. een walvissentour kunnen zijn, of een food-tour door Reykjavik. Ook zou u Blue Lagoon aan kunnen doen voor een dagje relaxen. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

 3. Dag 3Reykjavik

  Deze dag kunt u de stad op uw eigen tempo verkennen. Vandaag zou u één van de vele optionele activiteiten/bezienswaardigheden kunnen plannen en bezoeken. Dit zou bijv. een walvissentour kunnen zijn, of een food-tour door Reykjavik. Ook zou u Blue Lagoon aan kunnen doen voor een dagje relaxen. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

 4. Dag 4Terugreis

  Vandaag is helaas de laatste dag van uw reis. U kunt ervoor kiezen om nog even Reyjkavik aan te doen, indien de tijd dit toelaat. U wordt door de (shuttle)bus terug naar het vliegveld Keflavik gereden. Helaas is het alweer tijd voor uw terugreis naar huis.

Veel gestelde vragen

Om deze prachtige stedentrip naar Reykjavik te maken geven wij u graag alvast antwoord op de volgende mogelijk opkomende vragen wat betreft uw reis:

- Wanneer is de beste boekingsperiode voor deze reis?

Bij maatreizen worden vliegticketprijzen bepaalt op basis van vraag en aanbod; Boekt u het eerste ticket (op úw gewenste vlucht) dan betaalt u de laagste prijs, boekt u het laatste ticket dan betaalt u de hoogste prijs. Logisch dus wanneer u vroeg boekt u de voordeligste prijs heeft voor uw reis.

Wanneer u tussen 6 en 10 maanden vóór vertrek boekt, dat heeft u gunstigste prijszen voor uw reis.
Met name rondom algemene vrije dagen en vakanties is het snel druk en daarom snel duurder, dus het loont absoluut om vooruit te denken!

- Wat is de beste reisperiode voor deze reis?

Vanwege het verschil in vliegtijden tussen winter en zomer, is dit arrangement specifiek voor de ZOMER (mei t/m september).
voor dezelfde reis van oktober t/m april zie REYKJAVIK WINTER - Flexibel.

Wat is aan te raden om mee te nemen in uw koffer?

 • Stevige en warme (waterdichte) wandelschoenen
 • Waterdichte jas/broek
 • Kleding voor de lente (lange broek, fatsoenlijke jas, etc.)
 • Fotocamera (die u vast vaak zult gebruiken!)
 • Badkleding voor een bezoek aan een wellness/spa
Galerij