Oud & Nieuw IJsland

Vier Oud en Nieuw in IJsland; boek uw reis!

Oud & Nieuw IJsland

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is een gewilde reisperiode en IJsland is dan een prachtige bestemming. Met een sfeervolle 'Oud & Nieuw'-viering in de hoofdstad Reykjavik en het seizoen van husky's en het Noorderlicht. Bekijk de opties en boek tijdig voor een gunstige prijs.

ALTERNATIEVE RONDREIZEN IJSLAND

Binnen Travel4Reasons Iceland hebben we alle mogelijkheden voor een rondreis IJsland opgedeeld in een aantal thema's. Onder het thema Puffin Travel tonen we alle reizen waarbinnen u de papegaaiduiker zult zien; de mascotte van IJsland die nagenoeg iedereen wil zien die IJsland aan doet. Daarnaast hebben we een aantal opties voor een korte reis IJsland. Binnen de korte reis hoeft u zelf niet te rijden en is binnen de reis het vervoer mee georganiseerd. Om het Noorderlicht te zien kunt u onze mogelijkheden vinden onder de Noorderlicht reizen IJsland. De grootste keuze bieden we in de optie Fly drive IJsland (de rondreis met een standaard auto) en de Vakantie IJsland 4x4 (de rondreizen met een 4-Wheel Drive - 4x4).

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is een gewilde reisperiode en IJsland is dan een prachtige bestemming. Met een sfeervolle 'Oud & Nieuw'-viering in de hoofdstad Reykjavik. Bekijk de opties en boek tijdig voor een gunstige prijs. Tijdens deze winterse city-trip bezoekt u de kleurrijke, knusse en wellicht besneeuwde stad Reykjavik met haar gezellige koffiehuisjes, heerlijke restaurants, typisch IJslandse winkels, prachtige gebouwen, en de gezellige haven.

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Boek een Noorderlicht Tour
  • Geniet van een geothermaalbad

Kerst in IJsland. Vier je Kerstvakantie in IJsland. Geniet van de sfeervolle stad Reykjavik, beleef de (bijna) zekerheid van een witte Kerst en ga op zoek naar het Noorderlicht. Zorg dat je er vroeg bij bent, voor de beste beschikbaarheid en meest gunstige prijs. Benieuwd?

Highlighs:

  • Een verblijf in Reykjavik,
  • Bezoek de Golden Circle (Geisir, Gullfoss)
  • Overnacht in het Thingvellit National Park