8 Dagen IJsland

Hieronder geven we - uit ons volledige assortiment reizen - overzichtelijk aan welke mogelijkheden er zijn voor een 8-daagse reis naar IJsland.
 

Rondreizen IJsland

In het voorjaar en zomer kunt u een Fly drive IJsland maken met een 'gewone' huurauto. Voor de periode daarbuiten kunt u dezelfde reis maken met een '4-Wheel'-drive onder Vakantie IJsland 4x4.
 

Noordelicht reizen IJsland:

1. The Iceland Winter EXPERIENCE

Binnen deze 8-daagse reis ontdekt u het sfeervolle IJsland gedurende de winterperiode. U verblijft op drie verschillende locatie en een Noorderlichttour wordt gecombineerd met een bezoek aan een geothermaalbad.
 

Fly drive IJsland:

2. A Little more Iceland

Binnen deze 8-daagse reis ontdekt u de Golden Circle, Reykjavik en het zuiden van IJsland. U reist per 'normale' huurauto.

3. The Two Circles

Binnen deze 8-daagse reis ontdekt u de Golden Circle, het Noorden van IJsland - de Diamond Circle - en Reykjavik. U reist per 'normale' huurauto.
 

Vakantie IJsland 4x4:

4. A Little more Iceland - 4x4

Binnen deze 8-daagse reis ontdekt u de Golden Circle, Reykjavik en het zuiden van IJsland. U kunt deze reis het gehele seizoen maken en reist een '4-Wheel'-drive (4x4) door IJsland.

5. The Two Circles - 4x4

Binnen deze 8-daagse reis ontdekt u de Golden Circle, het Noorden van IJsland - de Diamond Circle - en Reykjavik. U kunt deze reis het gehele seizoen maken en reist een '4-Wheel'-drive (4x4) door IJsland.